Gjøco interiørmaling

Gjøco AS produserer og markedsfører maling, beis, lakk og epoxyprodukter. BufretGjøco AS produserer og markedsfører maling, beis, lakk og epoxyprodukter.

Med godt forarbeid og et godt malingsvalg kan det ta 10-år før huset trenger ny maling. Våre høykvalitetsmalinger inneholder førsteklasses råvarer som gir en . Silkematt interiørmaling til vegger av bygningsplater, tapet, glassfibervev, puss og betong i tørre rom. Luktsvak og slitesterk med suveren .

Forside Tapet, farge og maling Gjøco innemaling, ble lurt av gjøken. Jeg er godt oppdratt og gjør alltid som damer sier, dvs kjøpte Gjøco og . Noen som har erfaring med denne malingen, på innendørs tidligere malt glassfiberstrie? Har tidligere malt med Jotunmaling, men den er jo så . Gjøco Interiør kan brukes på nesten alle underlag. Forbruk: 8-kvm pr liter på ikke sugende underlag.


Tørketid: Støvtørr på time Overmalbar: timer. Vegger i baderom må grunnes med Yunik Våtromsgrunning før påføring av Gjøco Interiør 25. Gjøco Interiør gir ekstra lite sprut fra rullen under påføring og .

Selger et liters spann med Gjøco interiørmaling i Jotunfargen kalk. Av spannet er det brukt maling på ca kvm, ett strøk .

Comments

Popular Posts