Marimekko norge

Marimekko er kjent for trykt stoff i vakre mønstre og farger i både klassisk og ny design. Discover Marimekko's unique patterns and designs for home, fashion and accessories. Explore the newest collections to find something inspiring.

BufretMarimekko er et finsk designselskap, grunnlagt i Helsingfors i 1951. Norges største utvalg av design for ditt hjem. Det over år gamle, finske merket Marimekko blir omtalt som verdens første produsent av klær, og tilbehør, i tillegg til serviser og andre produkter til hjemmet. Det vil du helt sikkert sette pris på, og derfor har vi samlet alle de beste Marimekko tilbudene tilgjengelig i Norge akkurat nå - du kan finne alt fra sesongsalg, .

Marimekko er et finskt designmerke grunnlagt av Armi Ratia 1951. De spesialiserer seg på mote, vesker og tilbehør, samt husholdningstekstiler. Denne kolleksjonen av fibertapeter inneholder velkjente Marimekko-design så vel som nye grafiske mønstringer.


Stilen kjenner vi igjen og gir oss . Vi fører merker som Marimekko, Rains, Ritva Falla, Angelica Leon smykker og Alpaca Society på nett og i vår butikk i Bygdøy Allé 18. Marimekko Norge fra Homansbyen, Oslo. Skandinavia har alltid vært et av våre hovedmarkeder, men vi føler at både i Norge og Sverige så har Marimekko blitt sett på som det gamle . Bilde av Marimekko - Oslo, Norge av Ellisiv B. Etter hvert har Marimekko utvidet sin kolleksjon til også å ha andre mønstre.

Juridisk selskapsnavn, Marimekko Norge, filial Av Marimekko AB, Sverige. Regnskapstall for MARIMEKKO NORGE, FILIAL AV MARIMEKKO AB, SVERIGE(997270584) på EBedrift. Marimekko Norge Filial av Marimekko Ab Sverige. Marimekko er et finsk firma som ble grunnlagt i 1951.


De fikk i 1960- og 1970-årene overveldende suksess gjennom sin satsing på design. Marimekko - alessi, eva solo, georg jensen, glassmagasin, glassmagasinet, holmegaar iittala, kichenai kota boda, magnor - Finn firmaer, adresser, . Kontaktinformasjon for Marimekko Norge Filial av Marimekko Ab Sverige Oslo, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Ser du etter ◴ åpningstidene til Marimekko?


Finn de siste tilbudene, telefonnummer og åpningstider for Marimekko i HEGDEHAUGSVEIEN i Oslo på Tiendeo.

Comments

Popular Posts