Maling kjøkkenskap

Du kan gjøre mye med et par strøk maling. Høyglansete kjøkkenfronter har vært populært i flere år, men et egenmalt kjøkken . Det gamle, solide, kjøkkenet fra 70-tallet fikk nytt liv med litt maling.

Kjøkkenskap er malt med LADY Supreme Finish (Best i test 2015) Halvblank. Familien i eneboligen i Drøbak valgte en noe spesiell maling, og nå fremstår kjøkkenet som flunkende nytt - og rustent! Slik lykkes du med maling av kjøkken. En gammel kjøkkeninnredning kan bli som ny etter en omgang maling. Og med riktig maling og verktøy kan en overraskende enkel jobb gi et . Ved hjelp av maling kan du enkelt fornye kjøkkenet, uten å bytte ut hele kjøkkeninnredningen.


Med riktig maling, fine fargenyanser og et par . Hva slags maling vil dere anbefale? Har dere et fargeforslag, jeg ønsker et lyst kjøkken. Få gode råd om maling og tapetsering av kjøkken og kjøkkeninnredning og prøv fargevelgeren online!


Sjekk hvordan hun enkelt fikk et helt nytt kjøkken. Vil gjerne oppgradere kjøkkenet, og vil male kjøkkenskapenen i høyglans.

Og da mener jeg ekstrem høyglans - så nærme det man kommer .

Comments

Popular Posts