Jotun varmgrå ncs

En lun gråtone som flere burde stifte bekjentskap til! Dette er en god gråtone for deg som ønsker varme grå farger i interiøret. Kort tørketid; Leveres i de fleste NCS-farger; God beskyttelse mot fukt og solnedbrytning.

Er det en annen grå farge dere vil ev. Varmgrå har NCS kode 3504-Y19R og. LADY 3Varmgrå er en lun og god gråtone for deg som ønsker varme grå.

Jotuns fargesjef gir deg en beskrivelse av de beste gråfargene. Vi trenger Jotun Fargenavn eller NCS kode, dette for at hvittonen på.

Tekst og bilder i artikkelen her er hentet fra Jotun Lady sin inspirasjonsblogg. Kalk, 103Kalkgrå, 5Ascott, 3Varmgrå, . Jeg tenker da på farger som 13Frostrøyk, 5Ascott, 3Varmgrå, 1352. Vi trenger Jotun fargenavn eller NCS koder på fargene, hvitt er som kjent ikke hvitt . LADY 13Form - En vinner, lun, behagelig og passe mørk varmgrå farge. I kombinasjon med 106Washed Linen og 0394 . Jeg ser at det ofte er brukt noe som heter varm grå i boligreportasjer, på kjøkkendører,.


Det meste av interiørfarger i Norge kommer fra fargesystemet som heter NCS. Forskjellige produsenter som Jotun, Nordsjø, plukker farger fra dette . Title: Jotun LADY - Det nye vakre fargekartet 201 Author: Jotun Dekorativ AS, Name: Jotun. VEGG: LADY WONDERWALL 3VARMGRÅ.


NCS 2002-G50Y och resterande väggar är Farrow Ball Skimming stoen nr 24 NCS . LADY Supreme Finish 3Varmgrå som. Vi selger Jotun maling og hjelper deg gjerne - ta kontakt med oss i Byggmakker .

Comments

Popular Posts