Juleservise gammeldags jul

Tenn opp i peisen og kok risengrynsgrøten. Det vidunderlige serviset Gammeldags Jul er det naturlige valget for deg som vil . Opplev en tradisjonsrik jul med vårt populære servise Gammeldags Jul.

Lars Carlson er en av vår tids mest populære juleillustratører. Gammeldags jul servise fra Firkløveren. Opplev en tradisjonsrik jul med sjarmerende nisser håndlitografert på hvitt feltspatporselen med håndmalt kant og detaljer i ekte gull.


Diverse servise til gammeldags jul fra Firklöver selges.

Alt er ubrukt i original emballasje. Selger middag, forrett av det vakreste av alle juleserviser noensinne - gammeldags jul fra Firkløveren. Den flotte terrinen, sausenebb, ovalt ildfast . Selger stk middagstallerkener og stk frokosttallerkener fra ett juleservise som nå er utgått av produksjon.


De er ubrukte, kun vasket og har stått i skapet siden . Kaffeservise Gammeldags jul fra Firkløveren selges. Dette er ett samlerservise i høy kvalitet. Opplev en tradisjonsrik jul med dette populære servise . Komplett kaffe og middagsservise til pers, selges samlet eller hver for seg.

Bestikk kan selges utenom serviset. Ingen skader eller merker, som nytt.

Comments

Popular Posts