Vpg oppdal

VPG (Vertical Playground AS) er en spesialbutikk for bratt friluftsliv, med både butikk og nettbutikk. Vi holder stolt til i Oppdal, fjellbygda som byr på trivelige folk . Men Vertical Playground er ikke bare en butikk,.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Welcome to us at Vertical Playground AS (VPG). Our store is located at Aunevegen Oppdal.


Oppdal, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.

Vertical Playground (VPG) driver import og salg av utstyr for bratt friluftsliv via egen nettbutikk og butikk i Oppdal. Målgruppa er kvalitetsbevisste og de som . OPPDAL: Det var VPG som stakk av med næringslivsprisen for årets bedrift under Næringskonferansen. De vant dermed markedsføring til en . Sportsbutikken VPG melder seg ut av Oppdal Næringsforening (ONF) med umiddelbar virkning.


Vertical Playground (VPG) bokstavelig talt hatt bratt suksess, og omsatte i 20for mer enn millioner kroner via butikken på Oppdal, . Isklatrefører for Oppdal og Sunndal er boka som gir deg komplett oversikt over isklatremulighetene i et område av verdensklasse.

Stisykling er en ny aktivitet med økende popularitet. Med boka Stisykkelfører for Oppdal og omegn har vpg. Oppdal stisykkelcamp byr på klassiske favoritter og et knippe helt nye stier, i år.


VPG-gründer Trygve Sande har ført Venstre i Oppdal til nye høyder, med en . Bedriften Vpg Eiendom As i Oppdal i Oppdal kommune driver innen bransjen uoppgitt.

Comments

Popular Posts