Spisebrikker i plast

Våre kuvertbrikker i tekstil kan vaskes i maskin, og variantene i plast kan tørkes rene – ideelt for familier med små barn. Eller kanskje du foretrekker det naturlig . Hos Europris finner du et variert utvalg duker, voksduker og spisebrikker til gode priser.

Mål: 43xcm Farge: Mørk rosa Materiale: Plast Serie: Forpakning: Nobbnr: 46416792. SPISEBRIKKE I PLAST BEIGE 30xCM Vis større. SPISEBRIKKE I PLAST BEIGE 30xCM.

Dette er en aktivitet for både barn, voksne og personer med nedsatt funksjoner! Pynt bordet med nydelige duker, løpere og spisebrikker fra Ferm Living, Design Letters, Almedahls, Marimekko og flere hos ScandinavianDesignCenter. Spisebrikke i plast som er lett å tørke ren og er flott til daglig bruk.


Herlig illustrasjon hentet fra Tove Jansson av Mummitrollet og Snorkfrøken Kjærlighet.

Turkis- og hvitstripet bordbrikke med katter og stjerner. Designet av Banjo for Atomic Soda. Hvite med fem kantlinjer av varierende bredde. Bilde av HAY filt spisesbrikke ø25cm san.


Hos Kid finner du tidløse bordbrikker til hverdag og fest. KG Design Spisebrikke Sky er en tøff spisebrikke av silikon som gir en sklisikker bordbrikke og en morsommere matplass. Flott gavepakning i frostet plast.


Vi har et helt fantastisk spisebord i teak som vi til nå har hatt voksduk på for å beskytte det.

Comments

Popular Posts