Nikita jekta

I 19åpnet den første Nikita salongen på Tverlandet utenfor Bodø. Mange lurer på hvor navnet Nikita stammer fra. Kontaktinformasjon for Nikita Hair Tromsø Jekta Tromsø, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.

Bryllupsdagen er en stor dag, og man ønsker gjerne at alt skal være perfekt og gå knirkefritt. Noen har gjort seg opp en mening på forhånd hvordan hår og make . Juridisk selskapsnavn, Nikita Hair avd Jekta Tromsø. Gateadresse, Heilovegen 90Tromsø. For et år siden fikk jeg en rettetang av merket ghd i bursdagsgave, kjøpt hos dere, Nikita Jekta.


I november 201 mener det var den 12. Karlsøyvegen 12; 90Tromsø, Norway. Nikita Hair har flyttet og åpner opp i nye lokaler på Jekta Storsenter torsdag 15.


Vi feirer nyåpningen med mange gode tilbud i salongen. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. La Mediebyrået 18gjøre bedriften din mer synlig og attraktiv på . Nikita Hair er en spennende bedrift med et eget utdanningssenter og lederprogram, der vi er opptatt av å bygge mennesker til suksess!

Nikita Hair har ledig LÆRLINGPLASS på Jekta. Nikita Hair er en spennende bedrift med et eget . Bedriften Nikita Hair Avd Jekta Tromsø i Tromsø i Tromsø kommune driver innen bransjen frisør. Photos and videos taken at 'Nikita Hair Jekta' on Instagram.


Nikita Hair avd Jekta Tromsø har besøksadresse Heilovegen 90Tromsø. Selskapet ble stiftet i 19og er registrert som AVD under bransjen Frisering og . Salongen på Jekta Storsenter har med sin unike beliggenhet midt i kjøpesenterets travleste handlegate mulighet å stjele kundene ut fra hverdagen og inn til . Bedrift underlagt NIKITA HAIR NORWAY AS .

Comments

Popular Posts