Male kjøkken før etter

FØR OG ETTER: Det var unødvendig å bytte ut det robuste kjøkkenet. Det gamle, solide, kjøkkenet fra 70-tallet fikk nytt liv med litt maling. Kjøkkeninnredningen før: Male kjøkken førbilde.

Kjøkkeninnredningen etter: Male kjøkken . Husk at du ikke behøver å bytte ut kjøkkeninnredningen. Du kan male din eksisterende i feks LADY 99Dempet Sort. Men jeg har i tre år drømt om å male kjøkkeninredningen.

Ingenting er mer gøy enn før og etterbilder når man pusser opp noe. Etter FørDet er dyrt å bytte ut et helt kjøkken! Heldigvis er det ofte mulig å bare male skap og dører.


Da vi flyttet inn i huset vårt var det et ganske . Det er gøy med før- og etterbilder. Det er også flott å male kjøkkeninnredningen med kalkmaling. Velger du også å male kjøkkenveggen bak kjøkkenbenken, som er ekstra utsatt for søl, bør du i tillegg. Send før- og etterbilder til journalisten.


Slik så hyttekjøkkenet ut når vi kjøpte hytten sist høst.

Et furu rom med en praktisk kjøkkenbenk, og det beste av alt så var det innlagt vann og . Et nytt kjøkken trenger ikke å bety et kjempestort byggeprosjekt og mange. Så er du klar til å male – uansett om dørene dine var glatte fra før av, eller om du har .

Comments

Popular Posts