Hyttebeis

Tradisjonelt forbinder vi blanke overflater med godt og hyppig vedlikehold. For noen år siden dukket det imidlertid opp en viss forkjærlighet. Tyrilin er kjent for å produsere høykvalitets trebeskyttelse og vi har lang tradisjon og historie knyttet til vår norske kulturarv og fjellets.

Med produkter fra Jotun vet du at kvaliteten er ivaretatt – så du kan konsentrere deg om å skape drømmehytta. BufretLignendeTyrilin - Fjellets Lød: Unik hytte, også innendørs Tyrilin Interiørbeis er en vakker matt beis til innendørs bruk. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige . Tyrilins eksteriørprodukter henter fjellets vakre farger og lød hjem til hytteveggen.

Eksklusiv hyttebeis med unik blank lød og fargespill! Løden og fargepreget Tyrilins hyttebeis gir, henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta. Her er fjellets farger hentet inn med farge 20 . Vi har utviklet en helt ny alkydolje som gir TREBITT Oljebeis suverene egenskaper når det kommer til å beskytte, bevare og forskjønne treverket. Robust treverk i harmoni med omgivelsene. Kjølige farger mot åpne kystlandskap.


Med TREBITT ser det ut som hytta har stått der . Inspirasjon hytte- beis og malte flater. Kombinasjon av beisede og malte flater gir et spennende og lunt hytteinteriør.

Comments

Popular Posts