Store sjablonger til vegg

Her har vi samlet et knippe ulike malingsteknikker som kan gjøre veggen din. Jotun har gratis sjablonger i fra Jotun Sens her: Sjablonger til barnerom. Utvalget ferdigkjøpte sjablongutvalget i stor størrelse er heller ikke så stort, sier hun.

Nordsjø Sjablonger XL er en ny serie store veggmønster. Det er helt forskjellige motiv fra det sirlige vakre til et moderne og mer grafisk utrykk. Sjablonger er trendy og skaper liv på en malt vegg. De store sjablongene, som måler fra cm til meter, er tilgjengelige hos alle .

Sjablongene kan brukes flere ganger, og passer like fint til tekstiler, lerret, tre, lampeskjermer, vegg, etc. Pynt din egen t-skjorte, duk, putetrekk, russedress eller . Ekstra stor selvklebende stensil for dekorering. Flott for dekorering på vegg, på lerret, og andre større flater. Store sjablonger som er fine å bruke på f. Lag puter og dekorer med sjablonger.


Eller bruk de for å lage bilder på lerett.

Kvalitets sjablonger til alt av detaljer du skal dekorere. Kjøp enkelt og med rask levering fra vår nettbutikk. Det finnes andre løsninger for å gi veggen nytt utseende: Bruk sjablonger, mal på frihånd eller skaff deg veggklistremerker.

Comments

Popular Posts