Ral ncs fargekart

Her er de mest valgte NCS og RAL farger til inspirasjon: NCS S 05Y. En oversikt over alle de 2Classic RAL-kodene oversatt til nærmeste standardiserte NCS-kode, til eksakt NCS-kode og hvor stor visuell forskjell det er mellom .

Fargeillustrasjoner og informasjon om RAL og NCS i trykksakene våre er å betrakte som veiledende og angir nærmeste fargekode.

Det begynte med farger, men består nå av nærmere 2i det som kalles RAL Classic,. Blant RAL-fargene finnes, til forskjell fra NCS-fargene, blant annet . Det finnes en tabell som angir nøyaktig og nærmeste standard NCS-nummer til hver RAL-farge. RAL-farger: Vi kan levere de fleste RAL-farger i maling (tre) og pulverlakk. NCS-farger vil tilgjengelighet, kostnad og . Et trykt fargekart gir ikke en eksakt . RAL COLORCATCH NANO fargemåler registrerer opptil fem farger samtidig,.


NCS og RAL kort sammenlignes i måleren med den målte farge og det . For å håndtere NCS-farger finnes appen Peppermint. NCS-systemet er bygget på hvordan vi mennesker ser farger. Pantone er et fargesystem for den grafiske bransjen, og tyske RAL henvender . I tillegg kan du bestille valgfri farge fra NCS eller RAL-fargekart. Du har mulighet til å bestille farger etter ønske.


NSB Gods Grå = NCS 8004-R91B (Gammel farge, mørk). CargoNet Sølv = RAL 90(metalikfarger har ingen NCS kode). I tillegg til RAL er det mange som også bruker NCS eller NCS 19som den . De fleste fargehandlere produserer det meste av farger - men kan man benytte RAL som referanse, eller må man ha NCS-koden?

Comments

Popular Posts