Kähler mano kopper tilbud

Bilde av Kähler , Mano lysegrå mugge. Se beste pris på Kähler Mano Kopp. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Mano serviset kjennetegnes av et organisk formspråk som tiltrekker både blikket og hendene.


Køb de populære Mano kopper i stentøj fra Kähler, designet af Jeanette List Amstrup hos Luksusdyret. Kasserene haves desværre ikke længere.

VAKKER OG ORGANISK DESIGN Mano gjør ikke mye ut av seg ved første øyekast, men vinner mange hjerter ved nærmere bekjentskap. Koppen fra Mano-serien er med sine bløde og sanselige former blevet en moderne klassiker med en fast plads i køkkenet hos designentusiaster verden over. Her kan du kjøpe Kähler keramikk online.


Søker du Kähler lysestaker, kanner, kopper, vaser eller de vakre og kjente Kähler-lysestakene så klikk.

Vi har et stort utvalg av Kähler vaser, krukker og kopper. Det er over 1år siden den første Kähler-vasen ble dreid på det lille pottemakeriet i Næstved. Det ble starten på et unikt designeventyr som gav gjenlyd over . Bli forelsket i de klassiske Mano-koppene på nytt. For over 1år siden ble den første Kähler-vasen dreid i et lite pottemakeri i Danmark. Kähler verden med figurer, krukker, potter og vaser med unik.


Spar penger på Kähler og andres nye og brukte merkevarer på Trendsales.

Comments

Popular Posts