Tegneprogram til ipad

Fantastisk på noen områder, men ikke alle. Side 1791795: iPad Pro som tegneverktøy. Du bare vet du har lyst på en Ipad Pro - men du kommer også langt.

Photoshop, Illustrator eller andre tegneprogrammer. Her er den ultimate innrednings-planleggingshjelpen på iPad. Du har kanskje prøvd deg på IKEAs . Med en penn, en iPad og en app lager Nikolai de utroligste kunstverk.

Take the power of AutoCAD wherever you go! With Home Design 3 designing and remodeling your house in 3D has never been so quick and intuitive! You don't have to be an artist to enjoy Draw Free for iPa the ultimate app for both professional and hobby painters to create beautiful . Pad Pro kommer for alvor til sin ret med Apple Pencil og de rigtige tegne-apps. Se tre af de bedste tegne-apps til iPad Pro.


Vet om en som har benyttet dette til å tegne inn hus, tomt, terreng og det etter et kurs og ved å lese bøker. Har ikke testet det selv, nen det han hadde laget så . På Kreative Idéer finner du kreative og gode idéer, DIYs, smarte tips og oppskrifter.

Comments

Popular Posts