Male terrassebord

Heisann :) Har en terrasse hvor forriege eier har malt gulvet med et eller annet som vi. Men la oss si det eneste alternativet er å male over. Her finner du beskrivelser på hvordan du kan male eller beise ute.

Steg 1: Velg hvilket område du ønsker å male. Terrassegulvet av impregnert virke har blitt flisete og fått sprekker. Her ser du våre mest populære farger til terrasse i 2017. Hvis du vil prøve deg frem og fargelegge terrasser og annet treverk, trykker du 'Se flere farger' og prøver . Det finnes ingen fasit som forteller deg om du bør beise eller male.


Fristende å male terrassegulvet med samme maling som huset? Jeg har en terrasse i impregnert treverk på ca kvm, som har vært behandlet med terrassebeis. Denne var av en farge kalt honning, men . I Jotun selger vi beis til både vegg og terrasse.


Dette er to forskjellige produkter med forskjellige formuleringer. Har du en helt ny terrasse er det viktig å gi den rett behandling – på rett tidspunkt. Har du bygget ny terrasse, bør terrassegulvet behandles så snart. Er du usikker på hvordan du går fram når du skal male en vegg?


Du kan fint male trykkimpregnert treverk, bare du sørger for å. For å sjekke om treverket er tørt nok til å male, kan du bruke en fuktmåler.

Comments

Popular Posts