Fuglemater glass

Felleskjøpet nettbutikk - Fuglemater til vindu fra Weibulls. Gå ikke glipp av Christiania Glasmagasins store utvalg av kvalitetsprodukter til kjøkkenet. Vi har et stort utvalg flotte serviser til hverdag og fest . Eva Solos minste og i mine øyne mest sjarmerende fuglemater. En serie fuglematere mm, jeg har to flotte Eva Solo fuglematere i glass. Småfuglene kan uten problemer lande på kanten; Lett både å montere, demontere og gjøre ren; Frostsikkert glass som tåler oppvaskmaskin.


Deretter er det bare å se på små fugler som lander uten problemer på kanten.

Glassdelen, som er i frostsikret glass, kan lett tas av og rengjøres, . Denne fuglemateren er munnblåst og håndlaget i klart glass med kornblått oppheng og kant rundt åpningen av fôringshullet. Fordi den er i klart glass kan du . Her bør være fuglematere for en hver smak og lommebok, og om du ikke trenger en ny fuglemater for egen hage så er de ypperlige julegaver! Fuglemateren monteres med dobbeltsidig tape på utsiden av vinduet. Fuglemateren fra Eva Solo passer perfekt for deg som er glad i småfugler og som ønsker å ha dem så tett som mulig.


Fuglemateren er laget av glass som er . Denne flotte fuglemateren vil trekke mange småfugler til hagen din. Vi tilbyr stor bredde av gaver, bryllupsgaver, kjøkkenutstyr og mye spennende for enhver. Meeen jeg hadde nok av venner som gjerne ville ta over denne. Fuglemateren er lett å demontere, kommer i frostsikkert glass og silikon, tåler oppvaskmaskin, og henges opp i en 1mm lang streng av . Småfuglene kan uten problemer lande på kanten; Lett både å montere, demontere og gjøre ren; Frostsikkert glass som tåler .

Comments

Popular Posts