Stort strykebrett

Stort stabilt strykebrett som forenkler strykejobben. Epoq strykebrett E110005103- Med et integrert strykebrett kan du stryke plagg på en enkel og komfortabel måte, uten at strykebrettet tar opp for mye plass. Stødig strykebrett, 130xcm + cm til strykejernet.

Laget i ekstra kraftige rør for bedre stabilitet. Vingler ikke, og passer perfekt for stryking av store gardiner, . Vi har et stort utvalg av billige strykebrett i god kvalitet.

Trinnløst og enkelt innstiller du strykebrettet i en arbeidshøyde som passer akkurat. Aktivt strykebrett med dobbel funksjon. Bestem hvor stort du vil at ditt nye strykebrett å være.


Vurdere størrelsen på brett, bord eller benk som du ønsker å stille til nytt strykebrett. Jysk selger flere forskjellige, fra et som er lett, ikke så stort for 9- og opp til noen som er store, med tykke strykematter som også er en del . Du kan også stryke store elementer på et stort bor men det er da viktig at du. Vi i Jernia har et stort utvalg av både strykejern og strykebrett.

Comments

Popular Posts