Nordsjø maling one

One Super Tech er en selvrensende dekkende akrylmaling for maling på trefasader. Den tykke konsistensen gir et malingssjikt som resulterer i en ekstremt god . Sentrale produktegenskaper One Super Tech er en selvrensende dekkende akrylmaling for maling på trefasader.

Selvrensende: Nordsjös nye husmaling skal holde seg skinnende hvit. Nordsjö lover at One Super Tech skal ha opptil års holdbarhet på . Mal deretter konstruksjonen ganger med One Super Tech. Tidligere malt: Tidligere malte flater vaskes og skylles rene for såperester.

Ikke nok med at malingen tåler regn allerede én time etter at den er påført,. Nye Nordsjö One er formulert på nye bindemidler som gjør flaten . Nordsjö One Super Tech Med kan ha en holdbarhet på opp til år om den påføres etter produsentens anvisninger. One Super Tech – vår beste fasademaling.


Malingen tørker raskt, har god glans- og fargebestandighet samt holdbarhet opp til år. Sammenlign priser i mer enn 2butikker! Kjøp Nordsjø maling billig i nettbutikkene.


Med en holdbarhet på opp til år, har Nordsjö One Super Tech lenge vært den foretrukne malingen for mange. Holder på farge og glans i opp til år!

Comments

Popular Posts