Lys grå stue

Lys Antikkgrå – en svak grå tone med hint av gult i. Jeg har malt både kjøkken, stue og soverommet i grå harmoni, men synes det er litt kjedelig. Grå vegg: LADY Pure Color 14Elegant.

En gul eikeparkett vil kunne dra en lys greige farge som f. Kalk over i rosa, og en grå, nøytral farge. Jeg har lyst å male stue, kjøkken og gang i matchende lyse farger. Farge Grå + Beige = GreigeAnbefaling av gråfarge til stue - ByggeBoligbyggebolig.

Skal male en stor stue og ønsker oss en gråtone på veggene, men det er så mye å velge i. Grått er en populær farge å innrede med. Prøv deg gjerne på flere vegger, for gråfargen endrer seg med lyset og vil oppleves forskjellig på . Skal du male eller tapetsere stua? Få gode råd om maling og tapetsering av stue og bruk fargevelgeren for å finne riktig farge! LYS GRÅ: Veggen bak sengen på soverommet er malt grå etter.


Jotun Lisbeth Larsen vil anbefale kalk og kalkgrå i stuen for deg som . Alle grå vegger er malt med S 4000-N, forteller Merete Sundby (32) uten å se på. Farger er så vanskelig og de oppfører seg forskjellig i hvert rom ut fra lys og.

Jeg har så lyst å male stuen og gangen, men jeg finner bare ikke den. Fabrikk kan fort bli litt blålig, det avhenger av både lys i rommet og . Skal male den ene veggen med spisebordet i stuen grå. S1500N, og en mørk vegg i S3000N).

Comments

Popular Posts