Digital frosting pris

Vi leverer både tradisjonell og digital frosting. Smartfilm er basert på digital teknologi som ved hjelp av strømimpulser endre. SONTE baserer seg på en digital film som monteres på alle typer. Løsningen sikrer at nedre del av glasset alltid er frostet men at det samtidig er full . Sonte-folie er en digital vindusfolie som er laget av flytende LCD-krystaller. Teknologien baserer seg på en digital film som monteres på alle typer glassoverflater, og kan gå fra.


SONTE Smart Film og Smart Glass kan brukes på stort sett alle overflater av glass — i hjemmet, på kontoret, møterommet, butikkvinduet, dusjen.

Du må være registrert for å lese alle sakene på frostingen. Sammenlign priser på Frost DVD-film. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


SONTE filDigital frosting av vindu via din smarttelefon. Hva er egentlig digital frosting med Sonte Film? Ta en titt på videoen fra en av selskapets grundere!


Finn beste pris og les anmeldelser – vi hjelper deg å velge rett. SONTE filDigital frosting av vindu via din smarttelefon.

Comments

Popular Posts