Blomsterpotter ikea

PAPAJA blomsterpotte, svart Høyde: cm Ytterdiameter: cm Maks diameter blomsterpotte: PAPAJA. Hvordan går det med de grønne fingrene? Vi har alt du trenger for å få ting til å vokse, fra blomsterpotter og planter til redskaper – og ikke bli .

Alle hjem kan trenge litt av den oppfriskende grønne stemningen som planter gir. Vi har mange slags naturlige planter i forskjellige størrelser som gjør det enkelt . Uansett hvor vi er, gjør planter oss glade. Vi har potteplanter og solide blomsterpotter i ulike størrelser, som du kan plassere eller henge opp på uteplassen, samt .

Vannkanner til stell av potteplantene. Potteplantene dine trenger stell og vann, særlig i sommermånedene, og vi har vannkanner til bruk innendørs og utendørs. Til større planter får du potter med diameter cm, som kan holde på fuktigheten i jorda i lange perioder om gangen. Det er de små detaljene som får hjemmet ditt til å føles personlig og koselig. Hos oss finner du alt fra fargeglade vaser og krukker til stilrene rammer og lyse.


IKEA - SOCKER, Blomsterpotte, Blomsterpotten er galvanisert for å beskytte mot rust.

Comments

Popular Posts