Wake up light

Er det bedre å bli vekket av en lyslampe enn av alarmklokkens nådeløse kiming? Vi fikk fire personer til å teste ut Phillips Wake up-light i én . Philips Wake-up Light er inspirert av naturens soloppgang og bruker en unik kombinasjon av lys og lyd for å vekke deg på en mer naturlig måte. Sammenlign priser på Philips Wake-up Light HF35Vekkerklokke. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Discover the Philips wake-up light.


Learn why these wake-up light suit your needs. Compare, read reviews and order online. Med Philips WakeUp Lights våkner du gradvis av et lys som blir langsomt sterkere. Lyset går fra varm oransje til klargul, inspirert av en vanlig soloppgang!


Wake-up Light bruker en unik kombinasjon av lysterapi og lyd for å vekke deg på en forsiktig og naturlig måte slik at du er klar for dagen. At $6 the price was right, and the light has hundreds of great reviews on Amazon from . Buy Philips Hf34Wake-up Light, White on Amazon. FREE SHIPPING on qualified orders.


Vi er alle avhengig av lys for å føle oss opplagte. Philips har utviklet er serie Wake Up lamper som hjelper deg gjennom de mørke .

Comments

Popular Posts