Butinox beis

Butinox Oljebeis er en transparent oljebeis med lang holdbarhet for utvendig kledning. Forbehandling med grunning er ikke nødvendig. Butinox Terrassebeis gir en matt og elegant overflate, og passer like godt til et moderne hus i byen som til en nostalgisk hytte ved sjøen.

Nye Butinox Futura Selvrensende maling. Butinox Terrassebeis er best i test! Elegant helmatt med Futura Soft Look . Butinox Oljedekkbeis er en høykvalitets oljedekkbeis med ekstra god vannfasthet og lang.

Anbefales på nytt grunnet, tidligere beiset el. En transparent oljebeis med lang holdbarhet og høy kvalitet for utvendig kledning. Inneholder aktive sopp- og algehindrende midler. Tørker raskt - strøk på én dag; Langvarig nymalt utseende; Effektiv mot svertesopp.


Se beste pris på Butinox Oljebeis (liter).

Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Hele Norges nettbutikk for maling. Kjøp maling og utstyr og få levert hjem til deg, vi leverer til hele landet.


Butinox Futura Dekkbeis er halvblank utendørs høykvalitets dekkbeis som gir et dekkende utseende, men med en avdempet trestruktur. Butinox Futura gir års skriftlig garanti, Beckers Perfekt. Skal handle inn dekkbeis til hele huset nå og har bestemt meg for å benytte enten Drygolin Extreme oljedekkbeis eller Butinox Futura dekkbeis. Butinox Futura Selvrensende er høyteknologisk maling med selvrensende egenskaper som gir langvarig nymalt og rent utseende, samt effektiv beskyttelse mot . Med Butinox Oljebeis og Oljedekkbeis får du en unik og vakker trebeskyttelse. De gir treverket et naturlig uttrykk med dempede farger basert på fargeskalaen du . Utendørs til terrassegulv, levegger og møbler av impregnert tre.


Motvirker oppsprekking og uttørking av treverket. Butinox Oljegrunning er en upigmentert oljegrunning for utendørs treverk. Butinox Oljebeis har råtebeskyttende egenskaper, og inneholder spesialoljer som . Sammenlign tilbud på Butinox beis i kategorien Byggevarer fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Byggevarer ved hjelp av .

Comments

Popular Posts