Bokstaver til pynt

Uttrykk deg kreativt med tall og bokstaver av tre. Enten på veggen eller frittstående. Vi har flere utgaver av hele tallrekken og alfabetet i både små og store .

Her finner du nydelige trebokstaver i hvit farge som kan brukes til pynt og dekor Velg bokstavene nedenfor. Så hvorfor ikke prøve løse tall og bokstaver? Her kan du fritt velge blant forskjellige skrifttyper og forskjellige materialer. La husnummeret ditt bli til pynt og ikke .

Vi har et kjempeutvalg av dekor og pynt til hus og hytte. Dobbeltsidig tape til bokstaver - Dobbeltsidig tape til å henge opp bokstaver og romdekorasjoner i tre på døren. Bokstav og bokstavrekke blir laser utskjærte. Preger Sett Bokstaver Stk Varenummer: 2104-0236. Det må være en og en bokstav, slik at jeg kan sette sammen selv.


Bokstavene er cm høye og kan settes på halsbånd som er max cm bredt. Søk etter kakepynt utstikkere bokstaver returnerte treff . Pynte -engel mor og barn med hjerte. NOK10Førpris:NOK12Rabatt - inkl.

Bokstaver og vimpelrekke til barnerominnlegg10. Vi har nå bokstaver til pynt fra Finn. Om dere er ute etter stilig veggpynt til barnerommet, som kanskje også er stimulerende og pedagogisk for barnet, hva med noen fine veggbokstaver?

Comments

Popular Posts