Beising av trykkimpregnert

Denne bruksanvisningen gjelder for trykkimpregnerte furugulv på terrasser. Hvor lenge bør man vente før man maler trykkimpregnerte materialer? Hvordan beise trykkimpregnert kledning.

Vi skal beise ytterkledning på hytte og er i tvil om hvilket produkt . Trykkimpregnert treverk er populært til utebruk, for eksempel til terrasser, plattinger - og gjerder. Selv om treverket er impregnert, har det godt av . Før du beiser terrassen, må underlaget være RFT: Rent, Fast og Tørt.

Har du en ny terrasse i trykkimpregnert treverk, kan du egentlig ikke vite . Trykkimpregnert tre har betydelig økt holdbarhet i forhold til ubehandlet tre. Ved bruk av en god olje eller en vanntynnbar beis kan du utsette gråning og velge . Hvor hvit er egentlig hvit beis når det legges oppå impregnert trevirke? Ser for meg at beis holder mye lenger enn maling?


Terrassegulv i trykkimpregnert treverk har lang levetid. Levetiden blir ikke nødvendigvis lenger om du behandler det med olje eller beis, men . Trykkimpregnert treverk skal stå ubehandlet til det er tørt, men hvor lang tid plattingen må ligge før den kan beises, avhenger av mengden fukt. I perioden mai til og med september. Er det nødvendig å grunne trykkimpregnert kledning? Ja, trykkimpregnert kledning skal . Skal du beise eller male huset, må huset vaskes godt før du begynner med overflatebehandlingen.


Forurensing og smuss fester seg på kledningen, og gir dårlig . Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere beiset trykkimpregnert furugulv på terrasser. Det er verdt å merke seg at TREBITT Terrassebeis er . Beiser du terrassen slipper du unna med mindre vedlikehol og får god. Dersom du har et helt nytt terrassegulv av trykkimpregnert materiale, . I dag benyttes det mindre miljøskadelige væsker i impregnert material. Impregnert material bør overflatebehandles med for eksempel olje eller beis for at . Selv trykkimpregnerte gjerder må males.


Men før du starter, må du passe på at treverket er helt tørt. Skal du bruke beis, dekkbeis eller maling? Du kan ikkje gå på med beis eller dekkbeis etterpå.


Tre som er impregnert med kreosot, er brunsvart, lukter tjære og inneholder blant. Du kan redusere helse- og miljøfaren ved å beise eller olje trykkimpregnert . SIDE2): Etter at jeg selv hadde et litt ublidt møte med mitt første møte med beis i helgen, tenkte jeg at jeg umulig kan være den eneste som har .

Comments

Popular Posts