Alver og feer

I tidlig moderne tid og i moderne folkeminne ble alver knyttet feilaktig til feer som særlig har sin tilknytning til britisk folkeminne. Monica Kjøllesdal (L)),rh:moccapia1996. Kort o Mania: Utfordring 3rh:kortudfordring.

Tøft og usedvanlig mandig - Gamer. Rapporter et annet bildeRapporter det støtende bildet. I norrøn mytologi og andre vesteuropeiske mytologier var feene en av mange makter enn gudene; alver, diser, norner, dverger, fylgjer, jotner og gygrer, volver, . Flotte detaljerte produkter av mystiske vesner med vinger og alveører. Alvene er kjent fra keltisk og nørrøn mytologi. I folketroen er de ofte beskrevet som dansende i tåkete enger og myrer ved skumringstid.


Dragens Hule dragenshule dragenshule. I nyere tid har alver feilaktig blitt knyttet til feer, som særlig har sin tilknytning til britisk folkeminne. De ble betegnet som veldig små og levde som regel under . Feer er en form for overnaturlige vesener fra folketroen. Den tidligste bevarte beskrivelsen av alver kommer fra norrøn mytologi.


Vi tenker kanskje oftest på lyn som elektriske utladninger som går fra skyer til . Mens vi var barn, vi oppriktig tror på de gode feer, alver og dverger, trollmenn og på mirakler. Og vi ønsker å slå inn magiske skapninger og .

Comments

Popular Posts