Mdf plater slett

Ferdigmalt veggpanel i slett utførelse som gir rommet et moderne og stilfult preg. Slettpanel er helt slette plater malt i egghvit. Dette gir rommet et moderne og stilfullt preg, ingen profil og ingen struktur. Slettpanel er helt slette plater malt i Egghvit.


Gi rommet et moderne og stilfullt preg med MDF Slettpanel. Er du på utkikk etter klassisk slett vegg er denne veggplaten noe for deg. Huntonit Standard veggplate er plater uten freste bord ferdig hvitgrunnet.


Arborpanel Ferdigmalt Liggende Betong Slett er en MDF-plate for bruk i tørre rom. Platene monteres raskt og gir en tidløs design. Arbor Panel Trend Slettvegg malt settes raskt og enkelt opp med Arbor Klikk. Arbor Panel Trend mm er MDF-plater som består av ensartet tremasse presset . Hos MAXBO finner du MDF-plate som er spesielt godt egnet for lakkering og maling.


Jeg vil også tipse dere om nye slette mdf plater fra Smartpanel som du monterer rett på gamle plater, og du slipper sparkling. Smartpanel Trend er helt slette ferdigmalte vegger i delikate farger.

Comments

Popular Posts