Kaffekoppen statoil

Kaffekoppen 20og 2017-medlemskap er i salg på våre stasjoner fra tirsdag 29. Sammen med vår sponsor Circle K Langeland har vi bestilt opp kaffekopper for 2017. Dette er kopper med vår logo samt Circle K sin logo .

En kaffekopp på en bensinstasjon koster stort sett kroner per kopp. Boikotter Statoil etter ny kaffekopp. Statoils nye kaffekopper har unik kodemerking som muliggjør sporing av tid og sted for hver enkelt kopp. Statoil bør tenke seg godt om, mener .

Les også: Få svar på alt du lurer på om at Statoil har blitt til Circle K. Der står det en kopp han og veldig mange andre nordmenn har et nært forhold til: . Statoil kan spore deg og kaffekoppen. Denne koden kan spore kaffekoppen din. Hver Statoil-kopp har en unik QR-kode, som er tenkt brukt for verifisering og . Statoil går også i forsvar for den utskjelte kaffekoppen.


Mange oppfatter at 2014-koppene først og fremst har møtt motbør i markedet på grunn . Denne kaffekoppen smaker rett og slett vondt. DoDette er smakspanelets soleklare .

Comments

Popular Posts