Jotun farge skumring

Supermatt eksklusivt utseende; Unik fargeopplevelse; Slitesterk. Skumring – en svak nøytral grå tone. Morgendis – en lys nøytral grå tone.

Fin sammen med den mørkere tonen 9913 . Alle som er opptatt av trivsel i hjemmet vet hvor viktig det er å velge de riktige fargene. Hvit lin er en varm og grålig farge med klare røde undertoner. Mange har lagt sin elsk på nettopp denne fargen da den minner om gode, varme grålige .

Skumring, 99Morgendis, 99Nøytral, 99Tåkedis, 99Matrix. Anbefalt farge til listverk og detaljer: LADY Supreme Finish 99Klassisk Hvit. Og det er nok av den enkle grunnen at vi har spisestuestoler med blålig stoff.


Vi har lyst på en helt lys grå-farge som ikke brekker i brunt eller blått. Mener på at fargekoden til skumring er 1000-N, men sjekk opp for . Har man eik i original farge, må man ta stilling til om man ønsker en gråfarge på. For å gjøre det luftigere har eierne valgt lyse grunnfarger og kontrastfarger som går ton-i-ton. Datterens rom er malt i fargen Skumring fra Jotun .

Comments

Popular Posts