Hansen og dysvik tepper

Hos oss finner du både antisklitepper, flosstepper, ulltepper og kelimtepper for å nevne noen. Mange forskjellige designs og størrelser. Lunt og godt for små barneføtter å sitte og gå på.

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene. Gulvteppe i vakker orientalsk mønsterdesign. Flatvevd i chenillegarn, for en myk og behagelig overflate.


Stort utvalg av tepper i mange forskjellige designs og størrelser.

Vakre kelimtepper finner du hos oss. Aswan er et ullteppe av høy kvalitet, maskinknyttet teppe i afgansk stil med en lugghøyde på mm. Det har et vakkert orientalsk mønsterdesign i ulike . Den cremebeige fargen passer til det meste, skaper varme og lunhet i rommet, og blir et tidløst og flott lerret til øvrig interiør.


Teppet er av god kvalitet og meget . Hansen Dysvik skal gi kundene det beste tilbudet av boligtekstiler og tepper med god kvalitet i et bredt sortiment til lave priser. Ariston er et syntetisk, tuftet gulvteppe som passer perfekt på mange plasser i hjemmet ditt.

Lettstelt og holdbar, dette teppe er av svært god kvalitet, slitesterkt og . Dette kelimteppe har en brun ramme med gråe, gule og okrafargede mønsterkombinasjoner. Langfibret ull gjør teppet ekstra slitesterkt, minimerer loing og gjør .

Comments

Popular Posts