Betong tapet borge

Dersom du ikke har valgt denne type tapeter allerede så er tiden inne nå. Mønstrene har struktur av betong, murstein og tre, alle i ulike fargetoner. Imitasjoner av stein, betong og treverk er et tegn i tiden og tapetene i “Stones Style” følger her opp denne trenden.

Uttrykket er røft og de ensfargede passer . Røft og rustikt er stikkord for Elements vinyltapet. Her er det ulike flotte varianter av mønstre med treplanker og betongvegger, og fargenyansene i beige, grått og . Uansett, jeg elsker betong tapetene til fotograf Tom Haga.

Borge) eller Storeys har betong tapeter. Rustikk Natur Vi elsker det harmoniske og koselige her i Norge. Da har jeg vært på tapetlanseringen til Borge i Oslo, og sett hva vi kan. Tapet plank borge tapet betong borge tapet avis . Tapet som ser ut som murstein, betong, treverk, bark og tekstil kommer til å være. Intag er importøren av denne fantastiske tapeten i Kråkesølv fra Omexco.


De produserer grenseløse tapeter til både prosjekt og privat markedet og Mica serien . Alt fra internasjonale kvalitetsmerker som Designers Guil Cole Son, Osborne and Little, Elitis og Omexco til ledende skandinaviske merker som Borge tapet, . Nyhet fra Borge: More Than Elements tapeter med mønster av murstein,.

Vi har alle populære tapeter i Norge til de mest. TAPET BORGE DELICAT CHIC 730FIBER. Tapet Passepartout fra Borge er en ny tapetsamli. Vi har alt innen maling, tapet, vindusfolie, tep. For å finne ut hvor mange ruller du trenger, kan du bruke denne kalkulatoren (åpnes i nytt vindu): Tapetkalkulator.


Colourline er ensfargede tapeter med vinyl overflate og fiber bakside. Litt struktur i overflaten gjør at den får litt liv. Betong tapet inspiration och id� er till ditt hem. Tapet mur bauhaus pÅhengsmotor hdf hs ben.


Logg deg inn eller opprett en konto for å se mer fra Borge.

Comments

Popular Posts