Prøveboks maling

Malingen i prøveboksene er ikke av samme kvalitet som den du kjøper i. Ber du om en prøveboks for å teste fargen på interiørmalingen, er det . Prøveboks med maling dersom du ønsker å teste ønsket farge.

Tester du fargen før du maler, slipper du å ergre deg over feil nyanse i etterkant. Fargeprøve - Flügger fargeprøve er en illustrativ fargeprøve som hjelper deg å bestemme valg av farge. Når jeg skal kjøpe hvitt til vinduene, så spør jeg om å få kjøpe en prøveboks med hvit maling.


Vet av erfaring at butikken selger disse.

Tester du fargen før du maler, slipper du å ergre deg over feil nyanse. Mange fargehandlere selger små prøvebokser med maling, som . Hos Fargerike får du maling til alle behov du måtte ha. Bestill en prøveboks på 100ml for å teste hjemme før du kjøper.


Du betaler 9- for boksen hjem på døra inklusiv frakt. Hvis du bestiller maling i etterkant, gir vi . Skulle du likevel ikke klare å bestemme deg for farge er prøveboks et glimrende hjelpemiddel.

La deg inspirere av Fargerikes store prøvemalte plater, eller kjøp med deg en liten prøveboks med maling for å teste fargen.

Comments

Popular Posts