Sølv maling

Decor sølvmaling fra Beckers, er en halvblank vanntynnbar akrylmaling av høy kvalitet til innvendig bruk. Malingen gir en vakker metallic overflate som kan . Her finner du Glass- og porselenspenn Sølv.

Kjøp Maling, lim lakk hos Panduro Hobby! Hos Panduro Hobby finner du Maling, lim lakk til alle alle DIY-prosjekter. Her finner du Spraymaling Sølv 1ml - se vårt sortiment med Spraymaling her!


Her finner du Eckart Spraymaling Sølv 1ml.

Maler du vegger og lister i samme farge og samme glansgrad vil rommet virke større . Men det finnes jo sølvmaling til vegg. Denne er litt tykk så du maler den på med bred kost i ulike retninger og det gir et tøft resultat på veggen. I tillegg til glitrende sølv og gull, kan du blant annet få overflatene til å. Scanox Quick Benga Universallakk nr liter . Fåes også i gullfargene: Compiègne, Trianon, Chantilly, Versailles og Ramboillet (Gullfarger).


Alle lakkene er blandbare med hverandre hvis . Vannbasert dekkmaling som tørker raskt med en fin metallglans.

Innen malingen har tørket er den vannløselig, men . Marcopolo er en dekorativ maling som gir et svakt metallisk utseende. Kan brukes på gips, spon, mur og plater som er tapetsert tidligere. Men jeg vet ikke um jeg vil ha den helt jevn . Ser flere i bilforum snakker om 'lastebillakk' fra Biltema(?) som noe som er veldig holdbart. All those that believe in psycho-kinesis, raise my . Giv dine vægge eller møbler en wow effekt med denne sølvmaling. Køb Sølv Maling og anden Effektmaling med hurtig levering hos DecoFarver.


Sammenlign priser og læs anmeldelser af Sølv Maling. Klik her og find den bedste pris nu! Utsolgt Begrenset lager Lagerstatus.


Se de kreative ideene med Art Metal maling, . Decor Metall er en vanntynnet og nesten helt luktfri maling som kan brukes til å male både vegger, tak, møbler, hyller og andre innredningsdetaljer.

Comments

Popular Posts