Klappsete entre

Klappsete i eik og rustfritt stål fra serien Cutter til danske Skagerak. Med en bitteliten entre, men behov for en sitteplass, har vi funnet ut at klappsete er tingen. Har funnet et her, men det passer ikke helt i stilen .

Hallen er det første besøkende ser. Går også ann å ha klappsete på veggen. Skohyller er ryddig og kjempesmart . En liten sag, ett bor og fire møbelskruer var alt som skulle til for å få ett klappsete som ikke bygde mer enn cm ut fra veggen.

Klappsetet har fått plass i gangen. Sittemulighet i gangen er kjekt å ha og når klappsetet fra . Noen som har tips om hvor man kan få tak i et vegghengt klappsete til en trang gang? Jeg har en trang gang hvor jeg vurderer muligheten for å ha en klappstol for å spare plass. Registrerer at klappstoler på markedet er relativt . Har funnet et her, men det passer ikke helt i stilen.


En klappstol trenger ikke å være kjedelig i designet. Garderobe, uteklær, kasser Entre, tips fra interiørarkitektene,.

Sitte på: Mange savner noe å sitte på, en klappstol er en god investering. Belysningen i entreen er alfa og omega. Er det ikke plass til stol, kan du ha klappsete, sier hun.


Jeg hadde jo observer-ticket og hadde avtalt klappsete. Men fra det sekundet du får entre cockpit så er du bortimot garantert klapp :D , det er .

Comments

Popular Posts