Vase ball

Vasene kommer i mange lekre farger, i matt fint . De vakre Ball-vasene fra Cooee Design er håndlaget i porselen. Overflaten er glasert med en spesiell matt glasur, vasene er nesten myke å ta på!

En stilren vakker vase håndlaget i porselen fra svenske Cooee. Vasen er håndmalt og er kjent for sitt myke, matte og unike ytre. Vaser fra Cooee kjøper du i nettbutikken korninterior.


Korn - møbler og interiør håndplukket til ditt hjem.

Vakker og stilren ball vase i matt hvit porselen fra Cooee. Vi har de populære Cooee ball vasene i flere farger og størrelser. COOEE DESIGN - Ball Vase 10cm White.


Hvit vase i porselen fra Cooee Home. Nydelig å kombinere med andre artikler som vaser og lysestaker. En stilren og tidløs vase i matt porselen. Lekker vase i porselen fra merket Cooee.


Vasen er lekker alene, men er også fin og kombinere sammen med de andre vasene i serien. En stilren og vakker vase håndlaget i porselen fra svenske Cooee Design.

Kombiner gjerne flere størrelser og farger . Sammenlign priser på Cooee Design Ball Vase 80mm Vase. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Vis alle produkter fra Cooee Design. Kombiner gjerne flere størrelser sammen . Dagens anbefaling er en vase som passer inn overalt!


Den er også perfekt som venninne-gave, gave til mor, datter eller som kjæreste-gave. Ball Vase cm - Grey En stilren vase håndlaget i porselen, vakker i seg selv i sin stilrene form og delikate matte farge. Vasen er håndmalt og kjent for sitt myke, .

Comments

Popular Posts