Beige farge

Beige toner skaper ganske enkelt et lunt og godt bakteppe for ditt interiør, - rom det er godt å oppholde seg i. Fargen er verken helt grå eller helt beige, men er perfekt harmoni midt i mellom. Disse fargene har alle et dempet preg, altså en sorthet over .

Kunnskap om de hvite tonene er også viktig for dere som skal ha mer kulørte farger på veggene, som beige, grått, greige nettopp fordi de evner . Fargen har vært mye brukt på blant annet datautstyr på 1980- og 1990-tallet, og fram til i dag. Beige regnes som en rolig farge, . Jeg leser her inne at fargen cappucino blir rosa på veggen.

Jeg ser etter en varm beige farge, som blir nettopp det på veggen. Fargen greige er verken helt grå eller helt beige, men er perfekt harmoni midt i mellom. En perfekt balanse mellom sorthet og diskret kulørthet. I våre fargekart finner du flotte farger og herlige bilder som gir. I denne fargekart for tre fasader er våre beste brune og beige farger.


Passende farge til grunnmuren: Canvas 1402. Selv om fargene på trafikklysene egentlig strider mot fargenes betydning;. Beige og brunt er også treverket sin farge, og kan her komme til sin rett i interiøret.

Comments

Popular Posts