Båtvask test

Vi har ikke testet husholdningsproduktene mot utvalgte båtprodukter, men konstaterer at de gjør jobben. Eller kanskje jobbenE, - for her er det . TESTER VASK OG POLERING: - Forskjellen mellom.

Testen er utført på et så uavhengig grunnlag som mulig. Det svenske båtbladet Praktisk Båtägande har forsøkt å rense fendere, gummijolle og vannlinje med ulike rensemidler. UNIKT TRINNS BÅT RENGJØRINGS SYSTEM BEST I TEST Grunt! Forside Butikk Video Billedgalleri .

Vi har testet fire typer rengjøringsmidler med polish på hagemøbler av plast:. Rengjøring, båtvask: Hugos er spesielt godt egnet til plastbåter. Redningsskøyta har testet den, og skriver om den på sin hjemmeside.


Lilleborg gir Redningsselskapet to kroner for hver solgte liter såpe. I utallige tester gjennom årene av båtuaskemidler, har vi alltid endt opp i kjøkkenbenken. Du kan kjøpe sinnatagger på båtvask- fronten . Jeg kjørte en test av marinesettet til nanolotus for en stund siden (oppdatering kommer om noen dager) og forseglingen holder alger helt borte, . Vask og rens av gelcoat med Grunt!


NYTT: Hempel Mille NC og Seajet 0komi ny utgave i fjor.

Comments

Popular Posts