Tjæralin tørketid

Tjæralin AS er en leverandør innenfor malingsbransjen som leverer førsteklasses produkter til å bevare og fornye huset. BufretLignendekr 1 29- ‎På lagerTjæralin Dekkende er en oljebasert dekkbeis som kan legges rett på nytt. Forbruk og tørketid avhenger imidlertid av underlag, temperatur og luftfuktighet.

Tjæralin Beis anbefales spesielt til nytt og utvendig treverk. Tjæralin Beis kan blandes til de fleste farger. Tjæralin Dekkende er en oljebasert dekkbeis som kan legges rett på nytt treverk, du slipper egen grunning. Produktet er svært godt egnet for både nye og gamle .

Tjæralin beis og dekkbeis (ingen grunning) ned til minus og det kan stå. Men den lange tørketiden gjør at produktet trekker godt inn i treet, og det er bra. Tjærebeis er forholdsvis dyrt, så sjekk gjerne prisen hos flere . Den er enkel: Jo kortere tørketi jo mindre tid til å flyte ut eller jevne.


Bruksområde: Tjæralin Terrasse er et alkydbasert transparent. Temperatur og fuktighet påvirker tørketiden. Det finnes mange typer behandling av terrasser, og Tjæralin kan hjelpe deg å. Tørketid: Underlaget er brukstørt etter 12-timer.


Med Tjæralin Dekkende ruster du naustet ditt for både vær og vin og du gir det.

Les mer om produktegenskaper, påføring og tørketid HER!

Comments

Popular Posts