Maling baderomstak

Bederomstaket mitt er malt gips, holder på og shine kåken og vil male en gang til. I resten av kåken bruker jeg Scotte GTvanlig . Hvordan bør man gå frem for å male taket i dusjsonen i nytt bad ? Når vi skal male tak, gjelder det samme som når vi maler vegger og tetter hull. Se over taket om det er noen sprekker eller lampepunkter som . Et fint baderom må ikke bestå av fliser og steinmaterialer. Med ny farge kan baderommet forandres til et herlig hjemmespa og bli en .

Lady Våtrom er en vanntynnet akryl maling for innendørs bruk på våtrom og vaskerom. Egenskaper: Lady Våtrom inngår i Jotuns Våtromsytem og kan benyttes . Gir et mattest mulig tak - det skjuler mange små ujevnheter og gir få skjolder. Sot, støv og skitt setter seg lettere i en matt maling. Tak, dør, vindu, foringer, lister og gerikter på badet skal males.


Har malt et gipstak og malingen sprekker, uten at jeg skjønner hvorfor. Ganske vanlig å ha matte tak i de fleste rom, men bad skal males med våtromsmaling. Det vanligste er at man maler taket hvitt, dette gir en jevn lysspredning og er nøytralr mot veggfargen i rommet.


Velger du riktig maling, kan du male - også i dusjsonen. Veggene i et dusjhjørne, fra gulv til tak; meter på hver side av et dusjhjørne .

Comments

Popular Posts