Kjøpe valnøtt tre

Denne valnøttsorten kommer tidlig i bæring, og blir ikke et kjempestort tre. Du kan høste hundrevis av valnøtter etter bare 6-år. Det jeg lurer på er hvor man kan få kjøpt plank av eik, lønn, ask, bambus, hasselnøtt og andre tresorter som litt finere møbler og gjenstander . Noen som vet hvor en får kjøpt valnøtt tre?


Hildranedu: Innlegg: 4: Registrert: Tir Aug 1 205:pHerdighetssone: H3. Planter for norske hager: Valnøtt–Julgans regiaplanter-for-norske-hager. Det store treet har jeg kjøpt på et plantesenter og plantet som et hvilket som helst annet tre!

Men jeg har også sådd nøtter, i potter med . Kjøp av eksotisk trevarer Generell DIY. Ellers er gamle møbler en fin kilde til eksotisk tre. Bare sjekk at det ikke er plate kledd i finer.


Rød Eik, Wenge, Ceder, Mahogany,Furu,Bjørk Alm, plater i mdf og kryssfiner Hvit og Rød Eik Fallende bredder, Tykkelse 25 . Er på utkikk etter et treemne i valnøtt som skal ende opp i dimensjonen 4(kan skjøtes)x90x20. Har noen ide om hvem som kan ha slike tresorter. Men de kjøper i alle fall, sier han. Han anbefaler for eksempel heller å kjøpe vanlige epletrær enn prydepletre.


Kan man sette ut nøtter som er kjøpt i butikken? Husk du må ha STOR hage for å ha valnøtt, det blir litt av et tre. Vi lagerfører plank i de mest populære treslagene som eik, ask, lønn, amerikansk valnøtt, bøk og kirsebær – i tillegg til flere andre treslag.

Comments

Popular Posts