Selvvanningspotter lage selv

For å få selvvanningssystemet raskere i gang er det best at duken er. Så fint at du viste hvor enkelt en kan lage selvvanningspotte! Som man kan høre av navnet er selvvanningspotter potter som passer seg selv.

En l brusflaske til hver potte dere vil lage. Basilikum i selvvanningspotter utsatt for ulik mengde lys. Pass på å ikke lage den nederste delen for kort.


For to år siden skrev jeg om at vi laget selvvanningspotter.

For å lage materialene til yttersiden la vi de flate på bakken og skrudde de fast på . Her er en oppskrift på litt store selvvannings potter for drivhus eller veranda. Her har vi lagt et helt lag med undervanningsmate over de som skal trekke vannet . Nytt design på grow-in selvvanningspotter. Vi er stolte av å presentere den nye Grow-in kolleksjonen for vår og sommer 2017. Nå lanserer vi en helt ny serie selvvanningspotter som gjør at du ikke trenger å vanne plantene så ofte.


Ikke alle er like flinke til å huske å vanne plantene sine. For dem som reiser mye kan det være ekstra vanskelig å holde plantene friske og fine. For år siden hadde jeg store problemer i drivhuset med å vanne tomat- og agurkplantene nok.

Da hadde jeg plantene i liters sorte bøtter.

Comments

Popular Posts